Szerző
Pósa Lajos

Pósa Lajos

költő, dalszerző és újságíró, a magyar gyermekirodalom klasszikusa

1850. április 9. — 1914. július 9.

Szerző figyelése

Vers

A verset eddig 1051 alkalommal nézték meg.
Az oldalra felkerült: 2013. december 9.

Megosztás

Címkék

Ehhez a vershez még nem tartozik címke.

Kedvencnek jelölte

Pósa Lajos

Egyszer voltam házatoknál...

Egyszer voltam házatoknál,
Mindörökre eltiltottál.
Gyászt hozott rám a szerelem,
Koporsómig viselhetem.

Csak egyetlenegy szót szóltál,
Több ez az egy milliónál!
Ez az egy szó édes szádon
Legkeserűbb a világon.

Pósa Lajos aláírása

Hozzászólás írásához regisztrálj vagy lépj be!