Szerző
Csokonai Vitéz Mihály

Csokonai Vitéz Mihály

a magyar irodalom egyik legjelentősebb költője

1773. november 17. — 1805. január 28.

Szerző figyelése

Vers

A verset eddig 1794 alkalommal nézték meg.
Az oldalra felkerült: 2013. október 28.

Megosztás

Címkék

Ehhez a vershez még nem tartozik címke.

Kedvencnek jelölték (2)

Csokonai Vitéz Mihály

Méltó pár

Bár vándorlani messzire
Menjek sok ezer mértfőldnyire:
Oly társat nem lelek,
Amilyet tisztelek
Benned, kit végképpen eleresztelek!

1791.

Csokonai Vitéz Mihály aláírása

Hozzászólás írásához regisztrálj vagy lépj be!