Szerző
Karinthy Frigyes

Karinthy Frigyes

teljes nevén Karinthy Frigyes Ernő, magyar író, költő, műfordító

1887. június 25. — 1938. augusztus 29.

Szerző figyelése

Vers

A verset eddig 3018 alkalommal nézték meg.
Az oldalra felkerült: 2013. október 13.

Megosztás

Címkék
Kedvencnek jelölték (2)

Karinthy Frigyes

József Attila: Pünkösdi kolbász

Mennyei kolbászok
Döfölődtek szívesen,
Gyémántlencsét rágott
Két fúrása szívemen

Hóttig heverészek,
Egyszer se hibázok,
Hótom után angyalokkal
Vígan parolázok.

Így írtok ti

Karinthy Frigyes aláírása

Hozzászólás írásához regisztrálj vagy lépj be!


Aliiice

2013. november 3. 11:22

Remek ''karikatúra'' ez a verse is Karinthynak, hasonlóképpen a többi verséhez, az ''Így irtok ti'' fejezetből.