Szerző
Gárdonyi Géza

Gárdonyi Géza

eredeti nevén Ziegler Géza, író, költő, újságíró, pedagógus, a Magyar Tudományos Akadémia tiszteleti tagja

1863. augusztus 3. — 1922. október 30.

Szerző figyelése

Vers

A verset eddig 3900 alkalommal nézték meg.
Az oldalra felkerült: 2013. október 5.

Megosztás

Címkék

Ehhez a vershez még nem tartozik címke.

Kedvencnek jelölték (19)

Gárdonyi Géza

Mikor téged látlak...

Mikor téged látlak, mindig azt gondolom;
nem vagyok én ébren, csak szépet álmodom.
És hogy el ne röpülj, itt ne hagyj engemet,
azért fogom mindig gyönge kis kezedet.

Gárdonyi Géza aláírása

Hozzászólás írásához regisztrálj vagy lépj be!


43Valeria

2013. december 21. 08:59

Szép tömör vallomás a kedveshez. Nemesné