Szerző

Péteri Takáts József

író és megyei főjegyző

1767. március 18. — 1821. május 4.

Szerző figyelése

Vers

A verset eddig 1521 alkalommal nézték meg.
Az oldalra felkerült: 2013. szeptember 8.

Megosztás

Címkék

Ehhez a vershez még nem tartozik címke.

Kedvencnek jelölte

Péteri Takáts József

Egy haldokló szavai

Meztelen volt születésem,
Szinte úgy lesz temetésem:
Életem hát se nyereség,
Se halálom nem veszteség.

Hozzászólás írásához regisztrálj vagy lépj be!