Szerző
Babits Mihály

Babits Mihály

teljes nevén Babits Mihály László Ákos, költő, író, műfordító és irodalomtörténész

1883. november 26. — 1941. augusztus 4.

Szerző figyelése

Vers

A verset eddig 1630 alkalommal nézték meg.
Az oldalra felkerült: 2013. augusztus 20.

Megosztás

Címkék

Ehhez a vershez még nem tartozik címke.

Babits Mihály

Az összes költeményekre

Maradjatok összesek
Egy költőt eltemettem
Most már más költő leszek
És leszünk vele ketten.

1937. május

Babits Mihály aláírása

Hozzászólás írásához regisztrálj vagy lépj be!