Szerző
Fazekas Mihály

Fazekas Mihály

költő, a Lúdas Matyi szerzője

1766. január 6. — 1828. február 23.

Szerző figyelése

Vers

A verset eddig 1109 alkalommal nézték meg.
Az oldalra felkerült: 2013. augusztus 6.

Megosztás

Címkék

Ehhez a vershez még nem tartozik címke.

Fazekas Mihály

Az élet [II]

Fiúk örömbe töltsük
Szűkön szabott időnket.
Szeressük, ami furcsa.
Nevessük, ami bangó.
Hát a töméntelen bajt
Hová tegyük nyakunkról?
Biz azt, fiúk, borozva
Fecseljük el naponként.

Hozzászólás írásához regisztrálj vagy lépj be!