Szerző

Ungvárnémeti Tóth László

magyar költő

1788. február 17. — 1820. augusztus 31.

Szerző figyelése

Vers

A verset eddig 1075 alkalommal nézték meg.
Az oldalra felkerült: 2013. július 8.

Megosztás

Címkék

Ehhez a vershez még nem tartozik címke.

Ungvárnémeti Tóth László

Páriz Pápai

Páriz Pápait én úgy nézem, mint egy ereklyét!
Égessük meg hát, monda szavamra Begyes.
Ugy nézem, mondék, mint oly szentséges ereklyét,
Mellyet balsamomos kőbe tehetne Begyes.

Hozzászólás írásához regisztrálj vagy lépj be!