Szerző

Ujfalvy Krisztina

költőnő, valamint az első női jegyző

1761. szeptember 3. — 1818. január 29.

Szerző figyelése

Vers

A verset eddig 3286 alkalommal nézték meg.
Az oldalra felkerült: 2013. május 4.

Megosztás

Címkék
Kedvencnek jelölték (4)

Ujfalvy Krisztina

Mi a szív?...

Mi a szív? ezt kifejezni
Több mint ember kellene,
Olykor az is bizonyos, hogy
Szív nélkül sok - nem lenne.
Mert e részünk az a darab
Amely ad, de - veszen is.
Soha nem mondhatni: csak volt;
Hanem hogy van, - s leszen is.

Hozzászólás írásához regisztrálj vagy lépj be!


Ilona

2013. május 5. 08:45

Nagyon szép filozofálás a szeretetről. Szerintem egy igazi bölcsesség ez a vers.
:)