Szerző
Ábrányi Emil

Ábrányi Emil

költő, műfordító, újságíró

1851. január 1. — 1920. május 20.

Szerző figyelése

Vers

A verset eddig 1763 alkalommal nézték meg.
Az oldalra felkerült: 2013. április 7.

Megosztás

Címkék

Ehhez a vershez még nem tartozik címke.

Kedvencnek jelölte

Ábrányi Emil

Epitáfium

Ha majd kiszárad egykor
Érted siró szemünk:
Hozzád jövünk fiacskám,
S melletted pihenünk!

1887., Gáborka sírkövére.

Ábrányi Emil aláírása

Hozzászólás írásához regisztrálj vagy lépj be!