Szerző
Dsida Jenő

Dsida Jenő

erdélyi magyar költő

1907. május 17. — 1938. június 7.

Szerző figyelése

Vers

A verset eddig 2269 alkalommal nézték meg.
Az oldalra felkerült: 2013. április 4.

Megosztás

Címkék
Kedvencnek jelölték (3)

Dsida Jenő

Majd nemsokára, egyszer...

Majd nemsokára, egyszer,
ha többé fel nem támaszt
se imádság, se vegyszer,
közel-távol jövőben
megállsz egy sírkeresztnél
a dombos temetőben,
hol annyi a fenyő
és halkan olvasod nevem:
Dsida Jenő
egy kicsikét szepegve
jusson majd az eszedbe,
hogy forró volt a szám
és igazán és igazán
Szerettelek...

Dsida Jenő aláírása

Hozzászólás írásához regisztrálj vagy lépj be!