Szerző
Dsida Jenő

Dsida Jenő

erdélyi magyar költő

1907. május 17. — 1938. június 7.

Szerző figyelése

Vers

A verset eddig 1659 alkalommal nézték meg.
Az oldalra felkerült: 2013. április 3.

Megosztás

Címkék

Ehhez a vershez még nem tartozik címke.

Dsida Jenő

Nagy bánat

Az életem játékos kis gyerek volt
A sok örömből ki se látszott
Reggeltől estig mindig játszott:
Hintában ült,
Égig repült...

Ma leszakadt a hinta!

Az életem gyönyörű vers volt,
Remekbe készült, nem volt mása -
A jó Isten kezeírása... -

Ma ráömlött a tinta.

1924. augusztus 1.

Dsida Jenő aláírása

Hozzászólás írásához regisztrálj vagy lépj be!