Szerző
Dsida Jenő

Dsida Jenő

erdélyi magyar költő

1907. május 17. — 1938. június 7.

Szerző figyelése

Vers

A verset eddig 1891 alkalommal nézték meg.
Az oldalra felkerült: 2013. április 1.

Megosztás

Címkék
Kedvencnek jelölték (3)

Dsida Jenő

Öreg postás a város végén

Az öreg postás
haza tart.

Arcán alkonyi fény.

Borravalót ma sem kapott
sehol szegény.

Pedig a leánya nagyon beteg.

A porba
két nagy csillag:
két könnye pereg.

Dsida Jenő aláírása

Hozzászólás írásához regisztrálj vagy lépj be!