Szerző
Bérczy Károly

Bérczy Károly

eredeti nevén Stand Károly, magyar író, újságíró és műfordító

1821. március 2. — 1867. december 11.

Szerző figyelése

Vers

A verset eddig 1336 alkalommal nézték meg.
Az oldalra felkerült: 2013. március 22.

Megosztás

Címkék
Kedvencnek jelölték (2)

Bérczy Károly

Hervadott virág vagyok

Hervadott virág vagyok, mit
Életed könyvébe tettél,
S bár forrón szeretve egykor -
Oda zártál, ott feledtél.

Később, látva hervadásom,
Új világ, új rózsa kellett,
S ő, a boldog, ott virul most
Szíved dobbanása mellett.

Hozzászólás írásához regisztrálj vagy lépj be!