Szerző
József Attila

József Attila

költő

1905. április 11. — 1937. december 3.

Szerző figyelése

Vers

A verset eddig 11220 alkalommal nézték meg.
Az oldalra felkerült: 2013. január 9.

Megosztás

Címkék

Ehhez a vershez még nem tartozik címke.

Kedvencnek jelölték (14)

József Attila

Ne légy szeles...

Ne légy szeles.
Bár a munkádon más keres -
dolgozni csak pontosan, szépen,
ahogy a csillag megy az égen,
úgy érdemes.

1935.

József Attila aláírása

Hozzászólás írásához regisztrálj vagy lépj be!