Szerző
Arany János

Arany János

magyar költő, a Magyar Tudományos Akadémia főtitkára

1817. március 2. — 1882. október 22.

Szerző figyelése

Vers

A verset eddig 2450 alkalommal nézték meg.
Az oldalra felkerült: 2012. december 16.

Megosztás

Címkék

Ehhez a vershez még nem tartozik címke.

Arany János

Sejtelem

Ifjúkori munkát öregen ne végezz,
Ha akarod, hogy jól menjen sora véghez,
Mert a keverék-mű a fejedre támad,
Inkább töredéknek maradjon utánad.

1881.

Arany János aláírása

Hozzászólás írásához regisztrálj vagy lépj be!