Szerző
Bartók Lajos

Bartók Lajos

költő, drámaíró és szerkesztő

1851. május 24. — 1902. december 31.

Szerző figyelése

Vers

A verset eddig 1743 alkalommal nézték meg.
Az oldalra felkerült: 2014. május 23.

Megosztás

Címkék
Kedvencnek jelölték (2)

Bartók Lajos

Midőn szerelmünk...

Midőn szerelmünk nyílni kezdett,
Boldogságunknak vége volt.
Nem a nap a mi csillagunk, de
A sápadt, gyászos fényű hold.

Az alkony látta első csókunk
Könnybe borult szemeivel
És mint a zápor sírt az éj rá,
Mely üdvünket temette el...

Bartók Lajos aláírása

Hozzászólás írásához regisztrálj vagy lépj be!