Szerző

Zigány Árpád

költő, író, újságíró és műfordító

1865. október 27. — 1936. november 27.

Szerző figyelése

Vers

A verset eddig 2219 alkalommal nézték meg.
Az oldalra felkerült: 2014. május 19.

Megosztás

Címkék

Zigány Árpád

Szeretem én a babámat

Szeretem én a babámat,
jaj, de szeretem!
Minden reggel szép ruhába
felöltöztetem;
Ha magam sétálni megyek,
őt is elviszem;
Adok neki minden jóból,
amit csak eszem;
Azért olyan kövér, piros,
mert jól tartom ám;
Jaj, de nagyon szeretem is
az édes babám!

Hozzászólás írásához regisztrálj vagy lépj be!