Szerző

Sáfáry László

költő

1910. november 16. — 1943. január

Szerző figyelése

Vers

A verset eddig 1318 alkalommal nézték meg.
Az oldalra felkerült: 2014. május 6.

Megosztás

Címkék

Ehhez a vershez még nem tartozik címke.

Sáfáry László

Van sok ellenségem

Van sok ellenségem
és vannak elvtársaim.
Nőj fel,
felnősz te, kis barátom,
élni fogsz egy fényesebb világban!
Ó, mondd majd egyszer, mondd,
hogy Sáfáry szíve tiszta lánggal égett,
és nagyon szerették őt a gyerekek.

Hozzászólás írásához regisztrálj vagy lépj be!