Szerző
Vörösmarty Mihály

Vörösmarty Mihály

magyar költő, író, ügyvéd, a magyar romantika egyik legnagyobb alakja

1800. december 1. — 1855. november 19.

Szerző figyelése

Vers

A verset eddig 5452 alkalommal nézték meg.
Az oldalra felkerült: 2014. május 3.

Megosztás

Címkék
Kedvencnek jelölték (2)

Vörösmarty Mihály

Emlékkönyvbe

Szólj, gondolj, tégy jót s minden szó, gondolat és tett
Tiszta tükörként fog visszamosolygani rád.

1839. május 9.

Vörösmarty Mihály aláírása

Hozzászólás írásához regisztrálj vagy lépj be!


snekszerne

2017. július 16. 17:22

Milyen pontos és igaz /lenne / ma is!