Szerző
Gyóni Géza

Gyóni Géza

születési nevén Áchim Géza, magyar költő

1884. június 25. — 1917. június 25.

Szerző figyelése

Vers

A verset eddig 2391 alkalommal nézték meg.
Az oldalra felkerült: 2014. április 25.

Megosztás

Címkék

Gyóni Géza

Az élet titka

Az élet titka: őszinteség -
S kerülik egymást a testvérek.
Csak akkor ismernek egymásra,
Mikor szállóban van a lélek.

Ó bús tengere vérnek, szennynek
Mikor, mikor, mikor apad már,
Ha egymásra sosem ismertek,
Testvérek - csak a ravatalnál.

1917. június 14.

Gyóni Géza aláírása

Hozzászólás írásához regisztrálj vagy lépj be!