Szerző
Madách Imre

Madách Imre

magyar költő, író, ügyvéd és politikus

1823. január 20. — 1864. október 5.

Szerző figyelése

Vers

A verset eddig 1290 alkalommal nézték meg.
Az oldalra felkerült: 2014. április 5.

Megosztás

Címkék
Kedvencnek jelölte

Madách Imre

Megvesztegethetlen

Rád bizton számolunk, hogy pártunkon leszesz,
Oly árut mint te, tán csak senki meg nem vesz.

Madách Imre aláírása

Hozzászólás írásához regisztrálj vagy lépj be!


43Valeria

2014. április 5. 17:19

Jó lenne, ha nem volnának megvesztegethetők az emberek. űdv. Nemesné Valéria