Szerző
Lauka Gusztáv

Lauka Gusztáv

író és megyei levéltáros

1818. július 20. — 1902. augusztus 23.

Szerző figyelése

Vers

A verset eddig 2851 alkalommal nézték meg.
Az oldalra felkerült: 2014. április 3.

Megosztás

Címkék

Lauka Gusztáv

Rózához

Rózám, midőn megláttalak,
Szépnek jónak találtalak,
Csupán egy Volt hibád,
Hogy ritkán szólla szád.

Felnyitottad rózsaszádat
Jóvá tenni e' hibádat,
'S felkiálték: egy hibája,
Hogy most mindíg jár a' szája.

Lauka Gusztáv aláírása

Hozzászólás írásához regisztrálj vagy lépj be!