Szerző
Kisfaludy Károly

Kisfaludy Károly

költő, drámaíró, festő, a magyar novella egyik első meghonosítója

1788. február 5. — 1830. november 21.

Szerző figyelése

Vers

A verset eddig 1861 alkalommal nézték meg.
Az oldalra felkerült: 2014. március 24.

Megosztás

Címkék
Kedvencnek jelölte

Kisfaludy Károly

Titoktartás

Mondják: asszonyaink csevegők; pedig él-e csak egy, ki
Férje előtt titkot sírba ne vinne vele?

Kisfaludy Károly aláírása

Hozzászólás írásához regisztrálj vagy lépj be!