Szerző

Kenézy Lajos

református lelkész, költő és fordító

1818. — 1849. március 22.

Szerző figyelése

Vers

A verset eddig 2500 alkalommal nézték meg.
Az oldalra felkerült: 2014. március 17.

Megosztás

Címkék

Kenézy Lajos

Ifjú remény

Olyan az ifju remény, mint gőz, melly égre törekszik,
S ott megsűrüdvén csöppbe - le földre esik!

Hozzászólás írásához regisztrálj vagy lépj be!