Szerző
Pongrácz Lajos

Pongrácz Lajos

császári és királyi kamarás, megyei alispán és költő

1815. február 14. — 1899. augusztus 10.

Szerző figyelése

Vers

A verset eddig 1240 alkalommal nézték meg.
Az oldalra felkerült: 2014. március 14.

Megosztás

Címkék

Pongrácz Lajos

Kossúth

Míg lehetett írt, s a nemzet nőlt szellemerőben;
És az irás által gazdagitotta honát.
Nem tollat, honi kelmét tart ma irói kezében:
Így is a hont nagygyá tudja emelni Kosúth.

Hozzászólás írásához regisztrálj vagy lépj be!