Szerző
Vitkovics Mihály

Vitkovics Mihály

magyarországi szerb költő és műfordító

1778. augusztus 25. — 1829. szeptember 9.

Szerző figyelése

Vers

A verset eddig 1279 alkalommal nézték meg.
Az oldalra felkerült: 2013. június 25.

Megosztás

Címkék

Ehhez a vershez még nem tartozik címke.

Vitkovics Mihály

Vitkovics Mihály végső kívánása

Szent Haza! Míg éltem, neked éltem. Holtom után is
Hogy neked élhessek, versim örökbe adom.
Majd az idő ezeket ha fogával semminek őrli
Árnyékom legalább lengjen örökre neked.

Vitkovics Mihály aláírása

Hozzászólás írásához regisztrálj vagy lépj be!